به گزارش جام جم آنلاین، امروز سهشنبه 25 بهمن از موضوعات برنامه رادیویی جام انقلاب بررسی تناقض های نشست و تجمع جریانات ضدانقلاب در آمریکا بود. در همین رابطه به واکنشها درباره حضور پرویز ثابتی شکنجهگر معروف ساواک در تجمع ضدانقلاب در لسآنجلس پرداخته شد.
منوچهر متکی میهمان تلفنی برنامه گفت: امسال تقریبا کم سابقه ترین تجمع مردمی در راهپیمایی 22 بهمن را شاهد بودیم، پیام داخلی این حضور آن بود که به رغم انتقادها مردم پای نظام و انقلاب خود ایستاده اند. در واقع مردم گفتند «ما هستیم و پاسخ همه دشمنی های خارجی را می دهیم و سهم خود را در این حوزه ادا می کنیم و حالا مسئولان نوبت شماست.»
وی با اشاره به پیام حضور حماسی مردم به دشمنان خارجی افزود: از انتخابات 1400 ریل گذاری جدیدی در حوزه کشورداری انجام شد. با وجود 16 سال پیگیری ایران برای عضویت در پیمان شانگهای، بالاخره اعضای این پیمان به ویژه چین و روسیه موافقت خود را با این درخواست ایران اعلام داشتند، قدرت منطقه ای ایران روز به روز بیشتر می شود بنابراین دشمن تمام توان خود را به کار گرفت تا با سرمایه گذاری بر انتقادها، انحرافاتی را ایجاد و کشور را با چالش جدی مواجه کند اما مردم با حضور خود در راهپیمایی جشن انقلاب به دشمنان خارجی پشتوانه مردمی نظام و انقلاب اسلامی را نشان دادند.
وزیر امورخارجه اسبق کشورمان درباره نشست جورج تاون اظهار کرد: در طی 43 سال اخیر این افراد باید متوجه می شدند که در بین مردم ایران محلی از اعراب ندارند بنابراین نمی توانند در خلاء بنشینند و برای یک ملت تصمیم بگیرند.
وی افزود: متأسفانه غربی ها به طور روشن اروپا این روزها رفتارهای متناقضی را از خود نشان می دهد دفاع آنها از لیبرال دموکراسی و حقوق بشر گوش فلک را کر کرده است اما امروز می بینیم که به تروریست ها، یعنی منافقین کسانی که دست شان به خون ملت ایران آغشته است میزبانی می دهند و از آنها پشتیبانی می کنند. حال آنکه همین کشورهای غربی نام گروهک منافقین را در لیست گروه های تروریستی قرارداده بودند اما حالا نام این گروهک را نه تنها از لیست تروریست ها خارج کردند بلکه میزبانی هم می دهند.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی مثل رژیم پهلوی حکومتی کودتایی نیست که کودتاچیان غربگرا آن را مستقر کرده باشند و حالا بخواهند آن را کنار بگذارند و حکومت دیگری را سرکار بیاورند. امروز کوچه ها و خیابان های ایران به نام شهدا مزین است، شهدایی که فرزندان همین ملت بودند و برای دفاع از ایران، انقلاب و نظام ارزشمندترین سرمایه خود را تقدیم کردند بنابراین انقلاب ایران ریشه مردمی دارد و این مردم پای کار نظام هستند و خواهند بود.
این فعال سیاسی درباره انتشار تصویر پرویز ثابتی در تجمع ضدانقلاب یادآور شد: پرویز ثابتی شکنجه گر معروف ساواک بود. او مظهر و نماد ضدمردمی بودن رژیم پهلوی محسوب می شود. ثابتی عضو سرسپرده ای بود که عطش شکنجه دیگران را داشت و مثل ضحاک از شکنجه دیگران لذت می برد. حضور او در تجمع ضد انقلاب خودش باعث اختلاف میان آنها شد. در واقع حضور پرویز ثابتی در تجمع ضدانقلاب تصادفی نبود بلکه با طرح و برنامه برای اجرای نقشه ای علیه مردم ایران انجام شد اما خدا رسوای شان کرد.
وی درباره هویت برآمده از انقلاب اسلامی افزود: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی گفته می شد اگر کشورهای غربی حرکت خود به سمت پیشرفت را متوقف کنند و ایران در عوض 100 برابر بر سرعت خود بیفزاید شاید تا 10 سال بعد به غرب برسد. چرا چنین تصوری بود؟ چون رژیم پهلوی در سایه غرب حرکت می کرد اما معتقدم بزرگترین ارمغان برای انقلاب استقلال بود. زمان شاه اگر کسی طرح برای آبادانی کشور داشت به ساواک احضار می شد و مورد توبیخ و بازجویی قرار می گرفت که چه طور به خود جرأت داده خلاف برنامه های ترسیمی غرب، فکر جدیدی را در سر بپروراند.
متکی درباره سفر رئیس جمهور به چین گفت: غیرمتعهدها برای این تشکیل شد که بلوک سومی میان غرب و شرق ایجاد کند بنابراین استقلال از شرق و غرب یک خواست جهانی است. چین از ابتدای انقلاب اسلامی حساب ویژه ای روی ایران باز کرد. امروز چین نیازمند انرژی است، از این رو نیازمند ایران است و در منطقه نگاه به همکاری با ایران دارد چون می داند برخلاف سایر کشورها، ایران مستقل از آمریکا عمل می کند.
این فعال سیاسی تأکید کرد: نقدی که چینی ها به ما داشتند این بود که وقتی شما با غرب مشکل دارید سمت ما می آیید و وقتی مشکلات تان رفع می شود ما را فراموش می کنید. معتقدم امروز نیاز است که به توسعه روابط با چین راهبردی نگاه کنیم و برنامه ریزی داشته باشیم.
منبع: نامه نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت